Toyota’nın ticarilerinde mayıs fırsatları

- Toyota Proace City ve Proace City Cargo ticari araçları, 80 bin TL, 12 ay vade ve yüzde 0 finansman oranıyla tüm Toyota Plazalarda satışa sunuluyor

07 Mayıs 2022 Cumartesi 17:27
Toyota’nın ticarilerinde mayıs fırsatları

İSTANBUL (AA) - Toyota, Proace City ve Proace City Cargo ticari araçları için avantajlı kampanyalarını devam ettirdiğin duyurdu.

Markadan yapılan açıklamaya göre, Toyota, mayıs ayında ticari dünyada ve özel yaşamda çok yönlü kullanım olanağı sunan Proace City ve Proace City Cargo modelleri için avantajlı kampanyasını devam ettiriyor.

Toyota Proace City ve Proace City Cargo ticari araçları 80 bin TL, 12 ay vade ve yüzde 0 finansman oranıyla tüm Toyota Plazalarda satışa sunuluyor. Ayrıca Yenilenen Hilux’lar da 100 bin TL, 12 ay ve yüzde 0,69 finansman oranıyla satışlarını sürdürüyor.

Kampanya dahilinde yeni araç kredilerinde 6 aya, Toyota Xchange kredilerinde ise 3 aya kadar erteleme imkanı bulunuyor. Toyota Proace City 398 bin 500 TL’den, Proace City Cargo ise 315 bin 350 TL’den başlayan fiyatlarla tüm Toyota plazalarda yeni kullanıcılarını bekliyor.

- Faiz oranları aşağı çekildi

Toyota’nın hibrit modelleri için anlaşmalı banka aracılığıyla “Çevre Dostu Kredisinde” 1-12 ay arası vadelerde yüzde 1,70, 13-48 ay arası vadelerde ise yüzde 1,75 faiz oranı imkanı sunuluyor.

Yüzde 1,70’ten başlayan finansman oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen vade seçenekleri ile Toyota’nın mayıs ayı kampanyasından yararlanmak isteyenler için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere “takas” seçeneği de bir başka alternatif oluşturuyor.

Anahtar Kelimeler:
ToyotaMayısTicari
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.