Trafik Haftası dolayısıyla Kırşehir'de sürücüler bilgilendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Trafik Haftası kapsamında yapılan uygulamalarda, sürücüleri kazalara karşı bilgilendirdi.İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Trafik Haftası kapsamında Ankara-Kayseri kara yolunun...

05 Mayıs 2021 Çarşamba 14:50
Trafik Haftası dolayısıyla Kırşehir'de sürücüler bilgilendirildi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Trafik Haftası kapsamında yapılan uygulamalarda, sürücüleri kazalara karşı bilgilendirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Trafik Haftası kapsamında Ankara-Kayseri kara yolunun Kırşehir'den geçen bölümünde ve kent merkezinde yaptıkları uygulamalarda, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan ve görevli olan araç sürücüleri ile beraberindeki yolcuları trafik kurallarını hatırlattı.

Trafik Haftası kapsamında hazırlanan broşür ve afişlerin de sürücülere dağıtıldığı uygulamalarda, insan kaynaklı oluşan kazaların önlenmesi ve kamuoyunun bilinçlenmesi amacıyla vatandaşlara bilgi verildi.

Ekipler, araç sürücülerine çeşitli konularda uyarılar yaptı.

Öte yandan, kontrol ve denetim noktalarında durdurulan araçların sürücü ve yolcularına Kovid-19 tedbirleri hatırlatılarak, vatandaşlardan maske, mesafe, hijyen kurallarına uymaları istendi.


Anahtar Kelimeler:
KırşehirTrafik Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.