Trafik kazasında ölen anne ile kızının cenazeleri Çankırı'da defnedildi

ÇANKIRI (AA) - Antalya'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 36 yaşındaki öğretmen Derya ve 7 yaşındaki kızı Defne Akgül'ün cenazeleri, Çankırı'da toprağa verildi. Antalya Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından dün...

28 Mayıs 2022 Cumartesi 14:08
Trafik kazasında ölen anne ile kızının cenazeleri Çankırı'da defnedildi

ÇANKIRI (AA) - Antalya'daki trafik kazasında hayatını kaybeden 36 yaşındaki öğretmen Derya ve 7 yaşındaki kızı Defne Akgül'ün cenazeleri, Çankırı'da toprağa verildi.

Antalya Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından dün Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli astsubay baba Seyfullah Akgül ile yakınları tarafından teslim alınan cenazeler, kara yoluyla Çankırı'ya getirilerek Mezarlıklar Müdürlüğü morguna kaldırıldı.

Anne ve kızının cenazeleri, morgdan alınarak Ahmet Yesevi Camisi'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye baba Seyfullah Akgül'ün yanı sıra yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Antalya'da önceki gün, öğretmen Akgül idaresindeki otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu sürücü ile kızı Defne hayatını kaybetmiş, oğlu Ilgaz (4) ise hafif yaralanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.