Tren rayı parçalarını çalan 2 kişi yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına ait hattan ray parçaları çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Hanlı köyü yakınlarında bir şirket...

16 Temmuz 2019 Salı 12:26
Tren rayı parçalarını çalan 2 kişi yakalandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına ait hattan ray parçaları çaldıkları iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Hanlı köyü yakınlarında bir şirket tarafından demiryolu üzerinden sökülen eski travers taşlarında bulunan metal parçaların çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Bölgeye gelen jandarma ekipleri metal parçaları bir otomobile yüklemeye çalışan ve kaçan H.I. (37) ile F.K'yı (36) gözaltına aldı.

Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkSivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.