Trendyol’dan esnaf ve KOBİ’lere bir yılda 480 milyon TL’lik destek

- KOBİ'lere Nisan 2021’e kadar toplam 400 milyon TL değerinde finansman, pazarlama ve eğitim desteği sunan Trendyol, Mayıs ayında 80 milyon TL değerinde ek kaynak sağlayacak

30 Nisan 2021 Cuma 13:03
Trendyol’dan esnaf ve KOBİ’lere bir yılda 480 milyon TL’lik destek

İSTANBUL (AA) - 2020 Nisan ayında başlayan Trendyol KOBİ Destek Paketi ile esnaf ve KOBİ’lere 1 yılda 400 milyon TL’lik katkı sağlayan Trendyol, mayıs ayında 80 milyon TL’lik yeni desteğini açıkladı.

Trendyol açıklamasına göre, şirket, Nisan 2020’de başlattığı "Trendyol KOBİ Destek Paketi" ile platformunda yer alan esnaf ve KOBİ’leri güçlendirmeye, salgın döneminde işlerinin devamlılığına katkı sağlamaya devam ediyor.

Nisan 2021’e kadar toplam 400 milyon TL değerinde finansman, pazarlama ve eğitim desteği sunan Trendyol, Mayıs ayında 80 milyon TL değerinde ek kaynak sağlayacak. Böylece Trendyol’un esnaf ve KOBİ’lere bir yılda sağladığı destek 480 milyon TL’ye ulaşacak.


- Finansman ve pazarlama desteği


Açıklamada verilen bilgiye göre, Trendyol, KOBİ Destek Paketi kapsamında vade sürelerini yeniden düzenleyerek tüm kategorilerdeki on binlerce esnaf ve KOBİ'ye erken ödeme yaparak güçlü bir nakit akış desteği sağlıyor.

Pazarlama destekli kampanyalar ile platformda satış yapan esnaf ve KOBİ’lerin ürünlerini daha fazla müşteriye ulaştırmalarını sağlayarak satış hacimlerini artırıyor.


- 100 binin üzerinde esnaf ve KOBİ’ye eğitim


Trendyol Akademi ile esnaf ve KOBİ’lerin dijital dönüşümünü hızlandırmayı hedefleyen Trendyol, 100 binin üzerinde satıcısına eğitim verdi.

Eğitime katılan esnaf ve KOBİ’ler, e-ticaret operasyonları, satış artırma yolları ve müşteri memnuniyetini yükseltme gibi birçok farklı konuda gelişim olanağı buldu.

Trendyol satıcıları Trendyol Akademi’de 300’den fazla eğitime ve içeriğe ulaşıyor, canlı yayınlara ve konferanslara ücretsiz katılabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
DestekKOBİTrendyol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.