TÜBİTAK heyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesinde sunum yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil ve beraberindekileri ağırladı.Yozgatlıgil ve beraberindeki TÜBİTAK katılımcıları, Büyükşehir Meclis...

10 Nisan 2022 Pazar 12:54
TÜBİTAK heyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesinde sunum yaptı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil ve beraberindekileri ağırladı.

Yozgatlıgil ve beraberindeki TÜBİTAK katılımcıları, Büyükşehir Meclis Salonu'ndaki toplantıda, su ve çevre alanlarıyla ilgili geliştirdikleri ürünler ile yaptıkları çalışmaları anlattı.

Toplatıda, su havzaları, çamur atığından enerji üretimi, yenilenebilir enerji teknolojileri ve gürültü bariyer sistemi gibi konularla ilgili sunum yapıldı.

Kentte biyogaz, enerji ve atık konusunda yapılan projelerin de masaya yatırıldığı toplantıda TÜBİTAK heyeti, Büyükkılıç ve ekibinin sorularını da cevapladı.

Toplantıya, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ve Hülya Nergis, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, belediyenin ilgili birim müdürleri ve daire başkanları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.