Tuncer Kaplan inşaatları inceledi

- Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçede belediye tarafından yaptırılan ve inşaatları süren alanları belediye meclis üyeleriyle inceledi

05 Ekim 2019 Cumartesi 16:37
Tuncer Kaplan inşaatları inceledi

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ilçede belediye tarafından yaptırılan ve halen inşaatları süren alanlarda belediye meclis üyeleriyle birlikte incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Kaplan, yapılan seçimlerin ardından belediye meclis üyeleriyle Hıdırlık Tepesi ve Belediye Örnek Bahçesinde incelemelerde bulunduğunu söyledi.

Kaplan, geldikleri Hıdırlık Tepesi Mesire Alanındaki çalışmaları ve yapılan işleri belediye meclis üyelerine anlatarak, "Hıdırlık tepesi muhteşem bir mekan olacak. Kısa bir süre sonra halkın hizmetine açacağız. Cam teras, Beypazarı’nı izlemek ve seyretme için bir balkon görevi yapmış olacak. Buradan Beypazarı’nın güzelliğini seyredebileceksiniz" ifadesinde bulundu.

Hıdırlık gezisi sonrasında AA kameralarına bir değerlendirmede bulunan Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, şunları kaydetti.

"Yapılan çalışmalarda, ilk olarak bize destek veren belediye meclis üyesi arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçimden sonra ilk defa belediye meclis üyelerimizle buralarda incelemede bulunduk. Burası Beypazarı’nın balkonu diyebileceğimiz Hıdırlık Tepesi. Hıdırlık Tepesi inşaat alanı içindeyiz. Buradaki çalışmaları bu yıl bitirmeyi planladık ve Beypazarı’mızın gözbebeği, incisi olacak. Bir mekânı ilçeye kazandırmış olacağız. Hayırlı olur inşallah.”

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.