Turhal Şeker Fabrikasına ziyaretler

KAYSERİ (AA) - Boğazlıyan Şeker Fabrikası yönetimi ve ilçe protokolü, bir süre önce Kayseri Şeker Fabrikası tarafından satın alınan Turhal Şeker Fabrikasını ziyaret etti. Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre,...

12 Temmuz 2018 Perşembe 10:11
Turhal Şeker Fabrikasına ziyaretler

KAYSERİ (AA) - Boğazlıyan Şeker Fabrikası yönetimi ve ilçe protokolü, bir süre önce Kayseri Şeker Fabrikası tarafından satın alınan Turhal Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

Kayseri Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu, AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci, CHP Boğazlıyan İlçe Başkanı Ahmet Karaoğlu, MHP Boğazlıyan İlçe Başkanı İbrahim Tamer, İYİ Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Tuncer Bozyokuş ile oda ve sivil toplum kuruluşları Turhal Şeker Fabrikasını ziyaret ederek, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'dan bilgi aldı.

Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Akay, şunları kaydetti:

"Boğazlıyan heyetine katılanların işlerin yoğun olduğu bu zamanda işlerini güçlerini bırakarak Turhal Şeker Fabrikasına kadar ziyarete gelerek bize destek vermelerini buraya verilen değerin bir ifadesi olarak görüyoruz. Bu ziyaretler bizim de duymuş olduğumuz bir heyecanın yansımasıdır. Bizler burada çalışmakta olan personelimizin azmini heyecanını gördükçe işin doğrusu sorumluluğumuzun daha fazla arttığını hissediyor ve daha fazla heyecan duyuyoruz. Bu nedenle işimizi başarma konusunda daha büyük bir gayret içerisinde olmaya çalışıyoruz. Sizin bu davranışlarınız bizim heyecanımıza heyecan katıyor. Girmiş olduğumuz ağır yükün altından sizlerden aldığımız bu destekle başarıyla kalkacağımıza inanıyoruz."

Program, fabrikanın gezilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.