Turistler arazi motorlarıyla Ürgüp'teki vadilerde de gezecek

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye'nin doğal, tarihi ve kültürel güzellikleriyle bilinen turizm bölgesi Kapadokya'da, turistlere yönelik aktivitelerden arazi motoru turları Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde de gerçekleştirilebilecek.Bölgede, peribacaları...

01 Mart 2022 Salı 17:31
Turistler arazi motorlarıyla Ürgüp'teki vadilerde de gezecek

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye'nin doğal, tarihi ve kültürel güzellikleriyle bilinen turizm bölgesi Kapadokya'da, turistlere yönelik aktivitelerden arazi motoru turları Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde de gerçekleştirilebilecek.

Bölgede, peribacaları ve doğal kaya oluşumlarıyla kaplı çeşitli vadilerde düzenlenen tur, Kapadokya Alan Başkanlığı'nın çalışmasıyla ilçedeki farklı güzergahlarda da yapılacak.

Göreme beldesi ile Çavuşin köyü çevresinde ilgi gören tur aktivitesindeki yoğunluğun farklı alanlara yönlendirilmesini sağlayacak yeni güzergah çalışması kapsamında Ürgüp'teki, Üç Güzeller, Sivritaş ve Aktepe mevkilerinde ATV istasyonu oluşturuldu.

Turistlere yönelik turlarda kullanılması amacıyla 86 ATV motor için izin verilen alanda, tur etkinlikleri 10 Mart'tan itibaren başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.