Turizm Haftası'na doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Karamustafa mesajında, turizm faaliyetlerinin sürdürülebilir şekilde gelişmesinde planlamanın ve pazarlama faaliyetlerinin...

14 Nisan 2021 Çarşamba 14:59
Turizm Haftası'na doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karamustafa mesajında, turizm faaliyetlerinin sürdürülebilir şekilde gelişmesinde planlamanın ve pazarlama faaliyetlerinin önemli olduğunu belirtti.

Türkiye'yi, turizm cenneti olarak niteleyen Karamustafa, "Tarihte çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapmış, köklü tarihi geçmişi bulunan, zengin doğa güzelliklerine sahip turizm cenneti ülkemizin, turizmden yeterli payı alabilmesi için geniş yelpazede herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması ve sektör paydaşlarının uyum içerisinde çalışmasının, sektörü kalkındırmanın yanında ülkemize önemli bir ekonomik girdi sağlayacağı da bir gerçektir." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KayseriTurizm Haftası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.