Türk Basınından Azerbaycan’a önemli ziyaret

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin öncülüğünde Türkiye'den katılım sağlayan basın mensupları Azerbaycan ziyaretinde Bakü ve Gence’de temaslarda bulunulacak.

22 Ekim 2020 Perşembe 10:36
Türk Basınından Azerbaycan’a önemli ziyaret

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin organizasyonu ile TİKA ve Yurtdışı Akraba Topluluklar Başkanlığı desteği ile gerçekleştirilecek olan Azerbaycan ziyaretinde Bakü ve Gence’de temaslarda bulunulacak. 
Anadolu yayıncılar Derneği başkanı Sinan Burhan Yaptığı açıklamada, Türk ve Azerbaycanlı gazeteciler bir araya gelecekler. Anadolu medyası ve ulusal basın temsilcileriyle Bakü’de olacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, Biz "tek millet, iki devlet" anlayışıyla, Azerbaycanlı kardeşlerimizle dayanışmamızı güçlendirerek süreceğiz. Dedi.
Burhan, Anadolu’dan Azerbaycanlı kardeşlerimize dualarımızı götürüyoruz dedi. 
Bu geziye Sabah Gazetesi’nden Hilal Kaplan, Takvim Gazetesi’nden Ekrem Kızıltaş, İnternethaber.com’dan Hadi Özışık, Kanal D Haber’den Ercan Gürses, Yeni Akit Gazetesi’nden Hacı Yakışıklı ve Azerbaycan'dan Yeniçağ Medya Grubundan Agil Alasger katılıyor. 

Anahtar Kelimeler:
AydAzerbaycanBaküGence
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.