Türk Eğitim-Sen üyeleri maaşlarını bağışlamak istiyor

YOZGAT (AA) - Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilcisi Serhat Gülcegül, maaşlarını devlete bağışlamaya hazır olduklarını söyledi. Gülcegül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yükselen dolar kurunun Türkiye üzerinde oynanan oyun olduğunu...

15 Ağustos 2018 Çarşamba 15:42
Türk Eğitim-Sen üyeleri maaşlarını bağışlamak istiyor

YOZGAT (AA) - Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilcisi Serhat Gülcegül, maaşlarını devlete bağışlamaya hazır olduklarını söyledi.

Gülcegül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yükselen dolar kurunun Türkiye üzerinde oynanan oyun olduğunu belirterek, "Devletimiz eğer uygun görürse yatacak maaşımızı Yerköy İlçe Temsilciliği olarak bağışlamaya hazırız." dedi.

Türk milletinin bu tür oyunlara karşı dik duracağını ifade eden Gülcegül, "Son günlerde ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunun farkındayız. Dış güçlerin oyununu bozmak adına, devletimizin ve milletimizin yanından olduğumuzu göstermek adına gerekirse bir aylık maaşımızı devletimize vermeye hazırız. Dış güçlerin hesaplarını bozmak, vatanımıza borcumuzu ödemek adına küçük de olsa bir katkıda bulunmak istiyoruz." diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
YerköyTürk Eğitim-Sen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.