Türk Kızılay, Beypazarı'nda yaklaşık 100 kişiye gıda kolisi dağıttı

ANKARA (AA)- Türk Kızılay Beypazarı Şubesi, ilçede yaklaşık 100 kişiye gıda kolisi yardımında bulundu.Kızılay Beypazarı Şube Başkanı Yunus Güngör, Kızılay merkezi tarafından gönderilen yardımların dağıtılmasında "Veren elle...

29 Mart 2021 Pazartesi 13:11
Türk Kızılay, Beypazarı'nda yaklaşık 100 kişiye gıda kolisi dağıttı

ANKARA (AA)- Türk Kızılay Beypazarı Şubesi, ilçede yaklaşık 100 kişiye gıda kolisi yardımında bulundu.

Kızılay Beypazarı Şube Başkanı Yunus Güngör, Kızılay merkezi tarafından gönderilen yardımların dağıtılmasında "Veren elle alan el" arasında köprü olduklarını söyledi.

Yaklaşan ramazan ayı öncesinde gıda yardımlarının halka gönüllüler tarafından dağıtıldığını belirten Güngör, "Türk Kızılay Beypazarı ailesi olarak ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyoruz. Belirlenen adreslerdeki vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, gıda yardımları olan paket ya da koli ile kıymaları kendilerine ulaştırıyoruz." dedi.

Güngör, ilçe genelinde 100'e yakın kişiye gıda kolilerini ulaştırdıklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.