Türkiye Bisiklet Şampiyonası Yunus Emre Yol Yarışması başladı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu ortak organizasyonu ile düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası Yunus Emre Yunus Emre Yol Yarışması başladı.Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu start öncesi yaptığı...

04 Ağustos 2021 Çarşamba 15:45
Türkiye Bisiklet Şampiyonası Yunus Emre Yol Yarışması başladı

AKSARAY (AA) - Aksaray Valiliği, Aksaray Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu ortak organizasyonu ile düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası Yunus Emre Yunus Emre Yol Yarışması başladı.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu start öncesi yaptığı açıklamada, düzenlenen şampiyonaya katılan sporcuların Yunus Emre'nin hocası Taptuk Emre'nin köyünden geçerek toplamda 70 kilometre pedal çevireceklerini söyledi.

Aydoğdu, Aksaray'ı hem turistik hem de sportif açısından Türkiye ve dünyaya duyuracaklarını belirterek, "61 kulüpten 265 sporcu bugün pedal çeviriyor. Yarışmaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.