Türkiye Diyanet Vakfı Gençlik Kolları üyeleri İdlib'in Sarmada bölgesinde fidan dikti

- İdlib'deki kampları, okul ve İyilik Konutları'nı ziyaret eden gençlik kolları üyeleri, bağışçıların yardımlarını da ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

24 Mart 2021 Çarşamba 15:39
Türkiye Diyanet Vakfı Gençlik Kolları üyeleri İdlib'in Sarmada bölgesinde fidan dikti

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gençlik Kolları üyeleri, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'in Sarmada bölgesinde 100 zeytin fidanı dikti.

TDV'den yapılan açıklamaya göre, Genel Merkez Gençlik Kolları komisyon üyeleri, Adana, Antalya, Bursa, Eskişehir, Kütahya, Manisa ve Mersin gençlik kolları sorumlularının katılımıyla yürütülen etkinlik kapsamında, İdlib'deki kamplar, kültür ve gençlik merkezi, kütüphane, okul ve İyilik Konutları ziyaret edildi.

Gençlik Kolları üyeleri, "Bir Umut Fidanı" sloganıyla Sarmada bölgesinde barış ve huzuru temsil eden 100 zeytin fidanı dikti, bağışçılar tarafından İdlib'e ulaştırılmak üzere emanet edilen gıda kolisi ve kışlık malzemeleri ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.