Türkiye Diyanet Vakfı şubelerinden İdlib'e konut seferberliği

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) savaş mağduru aileleri sıcak bir yuvaya kavuşturmak için "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" temasıyla yürüttüğü "İyilik Evleri Projesi"ne ülkenin dört bir yanından destek geliyor.TDV'den...

05 Mart 2021 Cuma 17:07
Türkiye Diyanet Vakfı şubelerinden İdlib'e konut seferberliği

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) savaş mağduru aileleri sıcak bir yuvaya kavuşturmak için "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" temasıyla yürüttüğü "İyilik Evleri Projesi"ne ülkenin dört bir yanından destek geliyor.

TDV'den yapılan açıklamada, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 liranın Türkiye Diyanet Vakfına bağışlandığı belirtildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti İkinci Başkanı İhsan Açık, "İyilik Konutları Projesi"ne Türkiye'nin dört bir yanından destek geldiğini vurgulayarak, "Büyük bir yardımlaşma örneği gösterilerek savaş mağduru aileler sıcak bir yuvaya kavuşturuldu." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.