Türkiye sandık başında

- AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan: - "En önemli şey, Türkiye'de seçimlerin huzurlu ve sorunsuz bir şekilde seçimlerin tamamlanması" - AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı: - "İnşallah Odunpazarı için, Eskişehir için, Türkiye için hayırlara vesile olur"

31 Mart 2019 Pazar 13:15
Türkiye sandık başında

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti MKYK Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ile AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını kullandı.

Osmangazi Mahallesi Basın Şehitleri Caddesi'ndeki Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesinde 1336 numaralı sandıkta oy verme işleminin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Karacan, kasım ayında başlayan, uzun ve 4 ay süren seçim çalışmalarının sonuna gelindiğini söyledi.

Halkın bugün bir karar vermek için sandık başına gittiğini belirten Karacan, "En önemli şey, Türkiye'de seçimlerin huzurlu ve sorunsuz bir şekilde seçimlerin tamamlanması." dedi.

Seçim bitince herkesin yan yana gelebilmesi gerektiğini anlatan Karacan, "Az önce diğer partinin büyükşehir belediye başkan adayı ile karşılaştık. Na kadar güzel. Demokrasi budur. İnsanların birbirine saygı göstermesi. Millet kararını verecek. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Milletvekili Avcı ise Odunpazarı ilçesi Gültepe Mahallesi'ndeki Salih Zeki Anadolu Lisesinde 1164 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Avcı, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerin tüm Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Seçim kampanyasını başarılı bir şekilde yürüttüklerini dile getiren Avcı, "Kampanya dönemimiz özellikle Eskişehir'de güzel oldu. İnşallah Odunpazarı için, Eskişehir için, Türkiye için hayırlara vesile olur. Kampanya boyunca bizi yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma ve Eskişehir halkına çok teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.