Türkiye'nin "en büyük" canlı hayvan pazarı geçici kapatıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Türkiye’nin en büyük canlı hayvan pazarının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 hafta süreyle kapatıldığı bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada, Vali Salih Ayhan...

19 Mart 2021 Cuma 10:38
Türkiye'nin

SİVAS (AA) - Sivas'ın Şarkışla ilçesindeki Türkiye’nin en büyük canlı hayvan pazarının, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2 hafta süreyle kapatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Salih Ayhan başkanlığında olağanüstü toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun, salgınla mücadele kapsamında bazı tedbirler aldığı belirtildi.

Kurulun, Şarkışla ilçesinde, Kovid-19 vaka sayılarındaki artış ve canlı hayvan pazarına çevre il ve ilçelerden yoğun katılım gerekçesiyle halk sağlığının korunması, salgın riskini yönetme ve yayılımını engelleme amacıyla pazarın 2 hafta süreyle kapatılmasını kararlaştırdığı kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.