Üç belediye Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek

ANKARA (AA) - Konya ve Gaziantep Büyükşehir Belediyeleri ile Esenler Belediyesi, Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Konya ve Gaziantep Büyükşehir Belediyeleri...

02 Mart 2022 Çarşamba 19:19
Üç belediye Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek

ANKARA (AA) - Konya ve Gaziantep Büyükşehir Belediyeleri ile Esenler Belediyesi, Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'ya 15 tır insani yardım gönderecek.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Konya ve Gaziantep Büyükşehir Belediyeleri ile Esenler Belediyesi, gıda, bebek maması, giyim, hijyen malzemesi ile battaniyeden oluşan insani yardım malzemesi paketleri hazırladı.

İnsani yardımların Ukrayna'ya ulaştırılması için üç belediye Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığından talepte bulundu.

Bunun üzerine insani yardım malzemeleri, AFAD koordinasyonunda 15 tırla Ukrayna'ya gönderilecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.