Ulaş Belediyesi işçiler için dinlenme alanı yaptı

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, işçilerin boş zamanlarında dinlenmelerine imkan sağlayan alan oluşturdu. Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, belediyede görev yapan memuru, amiri ve işçisiyle bir aile olduklarını söyledi. İlçede yaşam kalitesini...

12 Kasım 2020 Perşembe 12:38
Ulaş Belediyesi işçiler için dinlenme alanı yaptı

SİVAS (AA) - Ulaş Belediyesi, işçilerin boş zamanlarında dinlenmelerine imkan sağlayan alan oluşturdu.

Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, belediyede görev yapan memuru, amiri ve işçisiyle bir aile olduklarını söyledi.

İlçede yaşam kalitesini artırmak için yapılan çalışmalarda büyük emekler harcayan işçilerin dinlendikleri alanın uygun ve sağlıklı olmadığını belirten İlbey, "İşçi kardeşlerimizin daha rahat etmeleri için belediye olarak yeni ek hizmet binası yaptık. İşçilerimiz daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda dinlenecekler, kışın da üşümeden çaylarını yudumlayacaklar." dedi.

Garaj Amiri Süleyman Taçyıldız ise mesai arkadaşları için dinlenme binası yapan Başkan İlbey'e teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Mesai saatleri içerisinde dinlendiğimiz eski yerimiz küçük ve çok kötü bir konumdaydı. Kışın soğuktan oturulamayacak durumdaydı. Başkanımız sağ olsun kalabileceğimiz mutfak bölümü ayrı, oturma yeri ayrı güzel bir hizmet binası yaptı. Bu kış rahat edeceğiz. Bu çalışmalarından dolayı belediye işçileri olarak başkanımıza teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.