Ulaş Gölü buz tuttu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki Ulaş Gölü'nün yüzeyi, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle buz tuttu. İlçe merkezinde yer alan Ulaş Gölü, hava sıcaklığının sıfırın altında 16 dereceye kadar düşmesi...

19 Ocak 2019 Cumartesi 15:14
Ulaş Gölü buz tuttu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki Ulaş Gölü'nün yüzeyi, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle buz tuttu.

İlçe merkezinde yer alan Ulaş Gölü, hava sıcaklığının sıfırın altında 16 dereceye kadar düşmesi sonucu buz tabakasıyla kaplandı. Buz kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı gölde, güzel kış manzaraları oluştu.

Ulaş Gölü tesis işletmecisi Kemal Aslan AA muhabirine, ilçenin sembolü konumunda olan ve göçmen kuşların barındığı, piknikçilerin ve olta balıkçılığı yapanların uğrak yeri gölde kış sessizliği yaşandığını söyledi.

Aslan, vatandaşların soğuğa rağmen göle gelerek buz üzerinde yürüdüğünü ve fotoğraf çektirdiğini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşGöl Buz Tuttu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.