Ulaş Gölü kıyısına belediye tarafından sosyal tesis yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki Ulaş Gölü kıyısında belediye tarafından yaptırılan sosyal tesis hizmet vermeye başladı.Ulaş Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan ve 2016 yılında "Ulusal Önemi Haiz Sulak Alan" olarak...

24 Haziran 2022 Cuma 11:22
Ulaş Gölü kıyısına belediye tarafından sosyal tesis yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesindeki Ulaş Gölü kıyısında belediye tarafından yaptırılan sosyal tesis hizmet vermeye başladı.

Ulaş Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan ve 2016 yılında "Ulusal Önemi Haiz Sulak Alan" olarak tescillenen Ulaş Gölü'nün kıyısında ziyaretçilerin yararlanması için başlattığı sosyal tesis çalışmalarını tamamladı.

Belediye Başkanı Turan İlbey, yerli ve göçmen kuşlara da ev sahipliği yapan gölün kıyısına yaptıkları tesiste misafirlerin daha rahat edeceğini belirterek, "Tesisimizden, balık tutmak ve piknik yapmak için göle gelen hemşehrilerimiz ve misafirlerimiz yararlanacak. Ziyaretçiler, nezih bir ortamda makul fiyatlarla soğuk ve sıcak içeceklerini yudumlayıp çeşitli yiyecekleri tadarak yorgunluklarını atacak." dedi.

İlbey, ilçeyi cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.