Ulaş Kaymakamı Alparslan Sözen, köyleri ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Alparslan Sözen'in köy ziyaretleri devam ediyor.Sözen, ilçeye bağlı Bostankaya, Akkaya ve Gümüşpınar köylerini ziyaret etti.Köylerde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sözen,...

16 Ocak 2022 Pazar 12:46
Ulaş Kaymakamı Alparslan Sözen, köyleri ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Alparslan Sözen'in köy ziyaretleri devam ediyor.

Sözen, ilçeye bağlı Bostankaya, Akkaya ve Gümüşpınar köylerini ziyaret etti.

Köylerde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Sözen, muhtarlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla sohbet eden Sözen, sorunları, istek ve talepleri dinledi.

Sözen, köylerdeki sorunların çözüme kavuşturulması konusunda kaymakamlık imkanları dahilinde desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Sözen'e köy ziyaretlerinde İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yavuz Yılmaz eşlik etti.

Köy sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sözen'e teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.