Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, muhtarlarla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Cengiz Nayman, muhtarlarla toplantı düzenledi.Nayman başkanlığında kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantıda, salgın sürecinde mahalle ve köylerde alınması gereken tedbirler görüşüldü.Nayman,...

14 Mart 2021 Pazar 12:36
Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, muhtarlarla bir araya geldi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Cengiz Nayman, muhtarlarla toplantı düzenledi.

Nayman başkanlığında kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen toplantıda, salgın sürecinde mahalle ve köylerde alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Nayman, toplantıda yaptığı konuşmada, "Sizler pandemi sürecinin en başından bu yana her zaman aktif rol aldınız, sağlık personelimize ve kolluk güçlerimize destek verdiniz. Sizden istediğim yine aynı kararlılıkla ilçe merkezi ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı pandemi süreciyle ilgili alınan tedbirlere uymaları yönünde uyarmanız, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda bilgilendirmenizdir." dedi.

Mahalle ve köy muhtarlarına çalışmalarından dolayı teşekkür eden Nayman, "Sizlerin, sağlık personelimizin ve kolluk güçlerimizin titiz çalışmalarından dolayı ilçemiz pandemi konusunda güvenilir durumda fakat süreç devam etmekte, rehavete kapılmamalıyız, önlem almaya devam etmeliyiz. Vaka olduğu zaman esnafımız ve vatandaşlarımızın evlerine kapanmasına sebep olacaktır." diye konuştu.

Nayman, daha sonra muhtarların öneri ve taleplerini dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.