Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman'ın mutlu günü

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, Kaymakam adayı Fatmagül Aydın ile hayatını birleştirdi.Kayseri'de bir düğün salonundaki törene katılan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, genç çifte mutluluklar diledi.İki aileye de hayırlı...

02 Ağustos 2021 Pazartesi 13:54
Ulaş Kaymakamı  Cengiz Nayman'ın mutlu günü

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, Kaymakam adayı Fatmagül Aydın ile hayatını birleştirdi.

Kayseri'de bir düğün salonundaki törene katılan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, genç çifte mutluluklar diledi.

İki aileye de hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten Günaydın, "Aziz milletimiz için aile kurumu çok önemlidir. İstikbal ve istiklalimiz için aziz milletimizin güçlü ailelere ihtiyacı vardır. Biz de bugün inşallah güçlü ve hayırlı ailenin temelin atıyoruz." diye konuştu.

Düğün törenine genç çiftin aileleri, Sivas Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak, Sivas İl Özel İdare Genel Sekreteri Kadir Algın, Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.