Ulaş Kaymakamı Nayman, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret etti.Jandarma personelinin gününü kutlayan Nayman, Jandarma Teşkilatının kurulduğu...

14 Haziran 2021 Pazartesi 17:51
Ulaş Kaymakamı Nayman, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret etti.

Jandarma personelinin gününü kutlayan Nayman, Jandarma Teşkilatının kurulduğu günden bu yana halkın huzuru, devletin bekası, milletin birlik ve beraberliği için özveri ile görev yaptığını söyledi.

Jandarmanın kanun ordusu olduğunu vurgulayan Nayman, "Jandarma Teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde, yarınlarından emin olarak yaşamasını sağlama görevini başarıyla yerine getirmektedir. Jandarma, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, yurdumuzun iç ve dış tehditlerden korunması için çalışmakta, özellikle terör unsurlarına karşı verdiği mücadeleyi başarıyla sürdürmektedir." dedi.

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Nayman, Jandarma Teşkilatına kazasız, belasız nice yıllar temenni etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.