Ulaş Kaymakamı Nayman kurumlarda incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Cengiz Nayman, kurumlarda incelemelerde bulundu. Kurumları sabah mesai saatinin başlamasıyla denetleyen Kaymakam Nayman, personeller ve kurumlara gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yeni tip...

17 Aralık 2020 Perşembe 10:41
Ulaş Kaymakamı Nayman kurumlarda incelemelerde bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Cengiz Nayman, kurumlarda incelemelerde bulundu.

Kurumları sabah mesai saatinin başlamasıyla denetleyen Kaymakam Nayman, personeller ve kurumlara gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle vatandaşlara tedbirler konusunda uyarıda bulunan Nayman, kurum çalışanlarından ise sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymalarını istedi.

Nayman, vatandaş memnuniyeti odaklı çalışmanın ve devamlılığı sürdürmenin kamu kurumlarının asli görevi olduğunu vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.