Ulaş Kaymakamı Selçuk Baş, köy ziyaretlerine devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Selçuk Baş, Küpeli ve Karataş köylerini ziyaret etti.İlçeye bağlı köylere rutin ziyaretlerini sürdüren Baş, Küpeli ve Karataş köylerinde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.Köy...

19 Ağustos 2022 Cuma 15:30
Ulaş Kaymakamı Selçuk Baş, köy ziyaretlerine devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Selçuk Baş, Küpeli ve Karataş köylerini ziyaret etti.

İlçeye bağlı köylere rutin ziyaretlerini sürdüren Baş, Küpeli ve Karataş köylerinde muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Köy sakinleriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Baş, muhtarlardan da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Baş, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu belirterek, "Kaymakamlık olarak vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmak, taleplerini karşılamak, eksikliklerini gidermek için büyük uğraşlar vermekteyiz. Köylerimizde ikamet eden vatandaşlarımızın da en iyi yaşam standartlarına sahip olmaları amacıyla çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.