Ulaş Kaymakamı Sözen, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Alparslan Sözen, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.Sözen, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleriyle ilçeye 10 kilometre mesafedeki...

03 Ocak 2022 Pazartesi 19:08
Ulaş Kaymakamı Sözen, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakam Alparslan Sözen, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.

Sözen, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleriyle ilçeye 10 kilometre mesafedeki 2 bin 262 metre yüksekliğindeki Tecer Dağı eteklerinde yaban hayvanlarına yem takviyesinde bulundu.

Sözen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaban hayvanlarının en yoğun olduğu noktalara yem bırakıldığını belirterek, "Yaban hayatı çok önemli. Her mevsim yaban hayatına sahip çıkılması gerekiyor. Soğuk ve kar nedeniyle yaban hayvanlarının yiyecek bulmakta zorlandığı bir dönemdeyiz. Aç kalan yaban hayvanlarının beslenmelerini, onların doğal ortamlarında kalmasını sağlamak amacıyla doğaya yem bıraktık." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.