Ulaş Kaymakamlığı vatandaşlara aşure ikram etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde muharrem ayı dolayısıyla kaymakamlık tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.Ulaş Kaymakamı Selçuk Baş, vatandaşların muharrem ayını kutlayarak, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın...

09 Ağustos 2022 Salı 17:41
Ulaş Kaymakamlığı vatandaşlara aşure ikram etti

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde muharrem ayı dolayısıyla kaymakamlık tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

Ulaş Kaymakamı Selçuk Baş, vatandaşların muharrem ayını kutlayarak, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekişmesi, milli örf ve adetlerimizin yaşatılmasını simgeleyen muharrem ayı milletimiz açısından önemli günlerden biridir." dedi.

Aşurenin birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu belirten Baş, "Biz de dinimizden ve inancımızdan kaynaklı olan bu güzellikleri yaşatabilmek adına vatandaşlarımızla bir araya geldik. Başta Ulaşlı hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin muharrem ayı hayırlı olsun." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşAşure
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.