Ulaş Kaymakamlığından ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ramazan ayı öncesi engelli ve ihtiyaç sahibi 185 aileye nakdi yardım yapıldı.Ulaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), engelli ve ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam...

06 Nisan 2021 Salı 11:18
Ulaş Kaymakamlığından ihtiyaç sahibi ailelere nakdi yardım

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde ramazan ayı öncesi engelli ve ihtiyaç sahibi 185 aileye nakdi yardım yapıldı.

Ulaş Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), engelli ve ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Kaymakam Cengiz Nayman, devletin sağlamış olduğu imkanları vakıf kanalıyla engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Devletin engelli ve ihtiyaç sahibi aileleri ramazan ayında da yalnız bırakmadığını ifade eden Nayman, "Bu kapsamda ramazan ayı öncesinde temel gıda ihtiyaçlarının karşılanması için ilçe merkezi ve köylerinde vakıf çalışanları tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ve engelli 185 aileye 500'şer lira olmak üzere 92 bin 500 lira nakdi yardımda bulunduk " dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.