Ulaşlı öğrenciler ilk kez kayakla tanıştı

SİVAS (AA) - Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ulaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne giderek ilk kez kayak yaptı.Sivas Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "2023’e...

21 Şubat 2019 Perşembe 17:13
Ulaşlı öğrenciler ilk kez kayakla tanıştı

SİVAS (AA) - Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Ulaş İmam Hatip Lisesi öğrencileri Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ne giderek ilk kez kayak yaptı.

Sivas Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "2023’e Doğru Eğitimde Değişim Dönüşüm Hareketi" projesi kapsamında, kayak merkezine götürülen 30 öğrenci, 3 gün kayak yaparak gönüllerince eğlendi.

Ulaş Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Yıldız, proje kapsamında öğrencilerin ilk kez kayakla tanıştığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler:
Ulaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.