Ulaş'ta bozuk yollar onarılıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye ekipleri asfalt yama çalışmalarına başladı.İlçede devam eden çalışmaları inceleyen Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, ilçe halkının daha sağlıklı yolculuk yapması için ulaşım...

20 Ağustos 2022 Cumartesi 10:51
Ulaş'ta bozuk yollar onarılıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde belediye ekipleri asfalt yama çalışmalarına başladı.

İlçede devam eden çalışmaları inceleyen Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, ilçe halkının daha sağlıklı yolculuk yapması için ulaşım kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Havaların ısınmasıyla hummalı çalışma başlattıklarını belirten İlbey, "Yenikarahisar Mahallesi'nde kış mevsiminde asfalt yolların üzerinde çukurlar ve bozuk satıhlar oluşmuştu. Havaların ısınmasıyla yolların bakım ve onarımını gözden geçirerek, İl Özel İdaresinin destekleriyle asfalt yama çalışmalarına başladık." diye konuştu.

İlbey, Esentepe ve Hürriyet mahallelerinde doğal gaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.