Ulaş'ta "Gözleme Şenliği" düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde anaokulu öğrencileri tarafından yöresel lezzet gözleme için şenlik düzenlendi.Ulaş Anaokulu'nda düzenlenen "Gözleme Şenliği"nde minikler hamur açarak, anneleri ve öğretmenleriyle gözleme...

08 Haziran 2022 Çarşamba 11:08
Ulaş'ta

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde anaokulu öğrencileri tarafından yöresel lezzet gözleme için şenlik düzenlendi.

Ulaş Anaokulu'nda düzenlenen "Gözleme Şenliği"nde minikler hamur açarak, anneleri ve öğretmenleriyle gözleme yaptı.

Minik öğrenciler daha sonra hazırlanan gözlemeleri tattı.

Ulaş Anaokulu Müdürü Emrah Güner, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde gözleme şenliği düzenlediklerini söyledi.

Okulda veli, okul buluşması ve gözleme şenliği düzenlediklerini belirten Güner, "Öğrencilerimize hayatı öğretebilmek, anneleriyle sosyalleşmelerine destek olmak amacıyla bu etkinliği düzenledik. Etkinlikte çocuklarımız anneleri ve öğretmenleriyle hamur açarak gözleme pişirdi. Öğrencilerimiz anneleriyle ve öğretmenleriyle oyunlar oynayarak harika bir gün geçirdi." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşGözleme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.