Ulaş'ta ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakamlık tarafından 172 aileye kömür yardımı yapıldı.Kaymakam Cengiz Nayman AA muhabirine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından tespit edilen ilçe merkezi ve köylerde ikamet...

02 Aralık 2020 Çarşamba 10:33
Ulaş'ta ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde Kaymakamlık tarafından 172 aileye kömür yardımı yapıldı.

Kaymakam Cengiz Nayman AA muhabirine, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından tespit edilen ilçe merkezi ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi şehit ve gazi ailelerinin de aralarında bulunduğu 172 aileye 237 ton kömür yardımı yapıldığını söyledi.

Kömür dağıtımının tamamlandığını belirten Nayman, "Vakıf çalışanlarının yoğun çalışmaları neticesinde kömürler kar yağmadan ailelerin evlerine kadar götürülerek teslim edildi. Ek başvuru olduğunda yine değerlendireceğiz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşKömür Yardımı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.