Ulaş'ta kan bağışı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde kurum çalışanları ve vatandaşlar kan bağışında bulundu. Demokrasi Meydanı'nda, Kızılay Kan Merkezinin gezici kan toplama bağış aracına giden kurum çalışanları ve vatandaşlar, gerekli sağlık...

22 Ocak 2021 Cuma 10:09
Ulaş'ta kan bağışı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde kurum çalışanları ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.

Demokrasi Meydanı'nda, Kızılay Kan Merkezinin gezici kan toplama bağış aracına giden kurum çalışanları ve vatandaşlar, gerekli sağlık kontrollerinin ardından kan bağışladı.

Kan bağışlayan Süleyman Taçyıldız, "İhtiyacı olan kişiler Kızılay yardımı ile anında kan bulabiliyor. Her yıl insanlarımız bir kaza veya bir hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybetmekte, kana kimin ne zaman ihtiyacının olacağını bilemezsiniz. O yüzden kan verebilecek durumda olan herkesin kan bağışında bulunması insanlık görevidir." dedi.




Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşKan Bağışı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.