Ulaş'ta kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları kapsamında 10 bin metrekare alan parke taşıyla kaplandı.Ulaş Belediyesince cadde ve sokakların modern yapıya kavuşturulması için 2 ay önce başlatılan kilit...

12 Eylül 2021 Pazar 11:09
Ulaş'ta kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde gerçekleştirilen üst yapı çalışmaları kapsamında 10 bin metrekare alan parke taşıyla kaplandı.

Ulaş Belediyesince cadde ve sokakların modern yapıya kavuşturulması için 2 ay önce başlatılan kilit parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Yenikarahisar Mahallesi'ndeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Turan İlbey, "İlçemizde işçiliğini personelimizin yaptığı kilit parke taşı döşeme çalışmalarında 2 ay içerisinde 10 bin metrekare taş döşedik. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını artırmak, cadde ve sokakları daha modern görünüme kavuşturmak için yürüttüğümüz çalışmaları büyük bir özveriyle sürdürüyoruz." diye konuştu.

İlbey, aynı mahallenin 8 kilometrelik kısmında yakında asfaltlama çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.