Ulaş'ta Kovid-19 değerlendirme toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.Kaymakam Cengiz Nayman başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül ve hastane başhekimi Uzman Dr. Mehmet...

03 Nisan 2021 Cumartesi 10:28
Ulaş'ta Kovid-19 değerlendirme toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Kaymakam Cengiz Nayman başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül ve hastane başhekimi Uzman Dr. Mehmet Burak Öztürk'ün katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Nayman okullarda alınan virüs tedbirleri ve sağlık ekiplerinin çalışmaları konusunda bilgi aldı.

Virüsten kurtulmak için tedbirlere uyulması gerektiğini aktaran Nayman, "Çalışmalar, ilçe merkezi ve köylerinde son derece titizlik içerisinde yürütülüyor. Virüsle ilgili tedbirlerin vatandaşlarımıza sürekli hatırlatılması, okullarda öğretmenlerin öğrencilerini tedbirler konusunda bilgilendirmeleri önem arz ediyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.