Ulaş'ta Kovid-19 değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.Kaymakam Cengiz Nayman başkanlığında, kaymakamlıkta yetkili kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda,...

24 Mart 2021 Çarşamba 12:45
Ulaş'ta Kovid-19 değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Kaymakam Cengiz Nayman başkanlığında, kaymakamlıkta yetkili kurum amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, İçişleri Bakanlığının 81 Valiliğe gönderdiği Kovid-19 tedbirleri konulu genelge doğrultusunda alınan kararlar ve tedbirler görüşüldü.

Kaymakam Nayman, kurum amirlerine çalışmaların son derece titizlik içerisinde, hassasiyetle, ciddiyet ve kararlılıkla yürütülmesinin önem arz ettiğini söyledi.

Toplantıya, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Yaşar Atila, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Yavuz Yılmaz, İlçe Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Burak Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sevil Sırakaya ve Yazı İşleri Müdürü Ahat Kelek katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.