Ulaş'ta Kovid-19 denetimleri devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ekiplerin denetimleri sürüyor.İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında kurum temsilcileri ve emniyet ekiplerinin...

13 Mart 2021 Cumartesi 13:01
Ulaş'ta Kovid-19 denetimleri devam ediyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ekiplerin denetimleri sürüyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında kurum temsilcileri ve emniyet ekiplerinin katıldığı İlçe Hastane Müdürü İzzet Karataş başkanlığındaki ekip, market, bakkal, manav, kasap, berber ve diğer iş yerlerini denetlendi.

Ekipler, esnafa ,sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

İzzet Karataş, esnaflara tedbirleri elden bırakmamaları çağrısı yaparak, "Rehavete kapılırsak vaka sayısı artacak ve yeni kısıtlamalar gelecektir. Bu da iş yerlerinin kapanmasına, ilçe halkının tekrar evlerine kapanmasına sebep olacaktır." dedi.

Kaymakamlık tarafından koordine edilen denetimlerin devam edeceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşKovid-19 Denetimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.