Ulaş'ta Kovid-19 denetimleri sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde denetimler devam ediyor.Kaymakam Cengiz Nayman, Cemal Tarlan Caddesi'ndeki uygulamaları İlçe Emniyet...

03 Mayıs 2021 Pazartesi 15:40
Ulaş'ta Kovid-19 denetimleri sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" sürecinde denetimler devam ediyor.

Kaymakam Cengiz Nayman, Cemal Tarlan Caddesi'ndeki uygulamaları İlçe Emniyet Amiri Yavuz Yılmaz ile denetledi.

Sürücüler ve vatandaşlarla sohbet eden Nayman, izin belgelerini inceledi, kurallara uyulması gerektiğini söyledi.

Nayman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İzin belgelerinin ikametgahlara ve çalışma adreslerine uygun şekilde olup olmadığını kontrol ettik. Tedbirlerimizi ve denetimlerimizi sürekli ve etkin şekilde devam ettireceğiz. Tam kapanma sürecinde duyarlılık göstererek dışarı çıkmayan kolluk güçlerimize destek veren ve bu konuda bize yardımcı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.