Ulaş'ta koyunculuğu geliştirme çalışmaları sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, ilçede koyunculuğu geliştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Nayman, ilçede koyun yetiştiriciliği yapan Niyazi Akkavak'ı ziyaret etti.Akkavak'tan bu yılki kuzu verimi...

26 Mayıs 2021 Çarşamba 16:03
Ulaş'ta koyunculuğu geliştirme çalışmaları sürüyor

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Ulaş Kaymakamı Cengiz Nayman, ilçede koyunculuğu geliştirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Nayman, ilçede koyun yetiştiriciliği yapan Niyazi Akkavak'ı ziyaret etti.

Akkavak'tan bu yılki kuzu verimi ve çalışmaları hakkında bilgi alan Nayman, koyunculuğun Ulaş ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "İlçede koyun yetiştiriciliği artmış durumda. Yüksek vasıflı damızlık koç ve yüksek vasıflı koyunların katılımıyla koyun verimliliğinin artacağına inanıyoruz. Böylelikle hem ilçe ekonomisine hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağlanacaktır." dedi.

Ziyarette İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sevil Sırakaya da hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.