Ulaş'ta öğrenciler İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti

SİVAS (AA) - Ulaş İlkokulu öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti.Okulun müdürü Mehmet Aydın, yardımcısı Alpaslan Karacalar, sınıf öğretmenleri...

13 Nisan 2019 Cumartesi 10:06
Ulaş'ta öğrenciler İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti

SİVAS (AA) - Ulaş İlkokulu öğrencileri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti.

Okulun müdürü Mehmet Aydın, yardımcısı Alpaslan Karacalar, sınıf öğretmenleri Ağcagül Arslan ve Ayşe Kozan nezaretinde gerçekleşen ziyarette, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Hacı Bilen ve polisler öğrencilerle yakından ilgilendi.

Polis eşliğinde karakolu gezen öğrenciler, polislik mesleği ve karakol hakkında bilgi aldı.

Bilen, Polis Haftası'nda kendilerini yalnız bırakmayan öğrenci, öğretmen ve okul idaresine teşekkür etti.

Aydın ise "Ülkemizin, ilçemizin, huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı 174 yıldır 7 gün 24 saat görev yapan polis teşkilatını, öğrencilerimizin daha yakından tanımaları amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
PolisZiyaretUlaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.