Ulaş'ta servis sürücülerine seminer verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde okul servisi sürücülerine taşıma güvenliğiyle ilgili seminer verildi.Kaymakamlık konferans salonundaki seminerde servis sürücüleri, taşımada güvenli ve düzenli trafik ortamı sağlanması, trafik...

10 Aralık 2021 Cuma 11:39
Ulaş'ta servis sürücülerine seminer verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde okul servisi sürücülerine taşıma güvenliğiyle ilgili seminer verildi.

Kaymakamlık konferans salonundaki seminerde servis sürücüleri, taşımada güvenli ve düzenli trafik ortamı sağlanması, trafik güvenliğini artırıcı önlemlerin alınması konusunda bilgilendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mücahit Gül, şube müdürü Fehmi Tutkun ve emniyet amiri Komiser Yavuz Yılmaz tarafından verilen seminerde, Karayolları Trafik Kanunu ve Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği kapsamında sürücülerin uyması gereken trafik kuralları ve Kovid-19 yönergesi de anlatıldı.

Gül, seminer sonunda yaptığı açıklamada, "Öğrencilerin evlerinden okullarına, okullarından da evlerine sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaştırılması bizim için çok önemli. Bu maksatla servis sürücüleri ve firma sahiplerine eğitim verdik." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.