Ulaş'ta tayini çıkan vaiz için veda programı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde tayini çıkan din görevlisi için veda programı düzenlendi. Ulaş Müftülüğünde görevli İlçe Vaizi Mustafa Demir'in, Gaziantep'in Nizip ilçesine atanması dolayısıyla müftülük personeli...

14 Temmuz 2018 Cumartesi 13:12
Ulaş'ta tayini çıkan vaiz için veda programı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde tayini çıkan din görevlisi için veda programı düzenlendi.

Ulaş Müftülüğünde görevli İlçe Vaizi Mustafa Demir'in, Gaziantep'in Nizip ilçesine atanması dolayısıyla müftülük personeli tarafından program düzenlendi.

İlçedeki bir lokantada gerçekleştirilen programda konuşan Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, tayini çıkan Demir ile yaklaşık 2 yıldır birlikte görev yaptıklarını belirterek, "Bizler görevlerimiz gereği zaman zaman yer değiştirerek her zaman bir bayrak yarışında oluyoruz. Tecrübe ve birikimlerimizle vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Hocamıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ulaş Müftüsü İzzet Kendir ise Demir'in çalışmalarıyla örnek bir personel olduğunu dile getirerek, "Rabbim gittiği her yerde ilmini artırsın, kendisinden razı olsun. Yeni görev yerinde güzel hizmetler yapacağına inanıyor, başarılar diliyorum." dedi.

Kaymakam Yılmaz, Mustafa Demir'e teşekkür belgesi ve çeşitli hediyeler verdi.

Anahtar Kelimeler:
SivasUlaşVeda Programı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.