Ulaş'ta vatandaşlar kan bağışında bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde vatandaşlar, Türk Kızılay'ın gezici kan bağışı aracına yoğun ilgi gösterdi.Demokrasi Meydanı'ndaki kan bağışı kampanyasına, vatandaşların yanı sıra İlçe Müftülüğü bünyesinde...

10 Nisan 2021 Cumartesi 12:12
Ulaş'ta vatandaşlar kan bağışında bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde vatandaşlar, Türk Kızılay'ın gezici kan bağışı aracına yoğun ilgi gösterdi.

Demokrasi Meydanı'ndaki kan bağışı kampanyasına, vatandaşların yanı sıra İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri ile kuruma bağlı gençlik koordinatörlüğü personeli de destek verdi.

Kan bağışında bulunan Merkez Camisi imam hatibi Bilal Başer, "İlçe Müftülüğü ve gençlik teşkilatımızın koordinesinde, vatandaşlarımız ve kurum çalışanlarımızla kan bağışına destek verdik. İnsanlarımız bir kaza veya bir hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybetmekte. Kana ne zaman ihtiyacın olacağını bilemezsiniz. Bu yüzden kan verebilecek durumda olan herkesin kan bağışında bulunması insanlık görevidir." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.