Uluslararası Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali Denizli'de düzenlenecek

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığınca bu yıl Denizli'de düzenlenecek "Uluslararası Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali" yarın başlayacak.Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, festival sanatçıyı, halkı ve yerel...

12 Eylül 2021 Pazar 12:06
Uluslararası Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali Denizli'de düzenlenecek

ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığınca bu yıl Denizli'de düzenlenecek "Uluslararası Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali" yarın başlayacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, festival sanatçıyı, halkı ve yerel yönetimleri bir araya getirerek kültürel çeşitliliğin korunması ile kültürler arası diyaloğun geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yapılıyor.

Denizli'de ilk kez düzenlenecek Uluslararası Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçı tanıtma kartı sahibi sanatçılar eserlerini sergileyerek, atölye ve performans gösterileri sunacak.

Etkinlikte, "Somut Olmayan Kültürel Miras Listelerinde Türkiye" sunumu da yapılacak.

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı Festival Alanı'ndaki etkinlik, 13-19 Eylül'de ziyaretçileri ağırlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.