Uluslararası Bahadın Kültür Festivali başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Kültür Festivali'ni başladı.Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir, AA muhabirine, 7 Ağustos Pazar günü akşamı...

03 Ağustos 2022 Çarşamba 17:00
Uluslararası Bahadın Kültür Festivali başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Kültür Festivali'ni başladı.

Bahadın Belediye Başkanı Yurtseven Bozdemir, AA muhabirine, 7 Ağustos Pazar günü akşamı sona erecek festivalin, her gününün dolu dolu geçeceğini söyledi.

Festivalde birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilemek istediklerini ifade eden Bozdemir, "Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. 23 yıldır bu şenlik düzenleniyor. Burada huzur içinde bir arada yaşıyoruz. Gurbette yaşayan hemşehrilerimizin, onların çocuklarının baba ocaklarını görmeye atalarının, dedelerinin evlerini, mezarlarını ziyaret etmeye ihtiyaçları var. Bu şenlikler bunlara vesile oluyor." dedi.

Festival etkinlikleri kapsamında çocuk şenlikleri, spor müsabakaları, şiir dinletisi ve daha birçok etkinliğin yer aldığı bilgisini veren Bozdemir, şenlik kapsamında paneller, söyleşiler, sinema, tiyatro etkinliklerinin de bulunduğunu sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
FestivalSorgunBahadın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.