Uluslararası Batı Karadeniz Birliği'nden bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

SAKARYA (AA) - Çankırı, Zonguldak, Bolu, Karabük, Bartın, Sinop ve Kastamonu illerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarından oluşan Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği, bazı emekli amirallerin açıklamasını kınadı.Birlikten yapılan...

05 Nisan 2021 Pazartesi 15:48
Uluslararası Batı Karadeniz Birliği'nden bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki

SAKARYA (AA) - Çankırı, Zonguldak, Bolu, Karabük, Bartın, Sinop ve Kastamonu illerini temsil eden sivil toplum kuruluşlarından oluşan Ankara Uluslararası Batı Karadeniz Birliği, bazı emekli amirallerin açıklamasını kınadı.

Birlikten yapılan açıklamada, "gece yarısı bildirisi" tarzında ve eski darbeleri çağrıştıran şekilde hazırlanan bildirinin, düşmanları sevindirecek bir açıklama olduğu belirtildi.

Gelecek nesillere bırakılacak en güzel hediyenin, vatan millet sevgisi ile birlik ve beraberliğin verdiği güçle her alanda gelişmiş ülkelerin önüne geçmek olduğu vurgulanan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin imajını zedelemeye kimsenin hakkı olmadığı ifade edildi.

Açıklamada, millet iradesine darbe iması taşıdığına kanaat getirilen, medeniyet kökleriyle bağlantısı olmayan, kendince siyasetten rol devşiren bu anlayışa şiddetle karşı olunduğu vurgulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.