Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline doğru

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde gerçekleştirilecek 15. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için kurulacak stant kiralamaları başladı.Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Kılıç, yaptığı açıklamada, festivalde...

02 Ağustos 2022 Salı 16:51
Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline doğru

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde gerçekleştirilecek 15. Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali için kurulacak stant kiralamaları başladı.

Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Lokman Kılıç, yaptığı açıklamada, festivalde daha çok yöresel değerlere yer verileceğini söyledi.

Kiralanan stantların 8-11 Eylül'de açık kalacağını bildiren Kılıç, Festival Komitesi tarafından belirlenecek stant sayısı 300 adet olduğunu belirtti.

Kılıç, şöyle konuştu:

"Stant kiralayacak kişilerin ilçede vergi mükellefi olma zorunluluğu vardır. Ticari faaliyetin Çubuk'ta gerçekleştiriliyor olması gerekmektedir. Firma yetkilisinin adı, soyadı, imza ve kaşesinin formda yer alması lazım. Başvurular, turşucu, yöresel ürünler, yiyecek içecek, el sanatları, el emeği göz nuru işçilik isteyen ürünler, unutulmaya yüz tutan sanatlar ve tanıtımlarla ilgili işletmelerle sınırlıdır. Stant kiralama bedeli 4 gün için toplam 2 bin liradır. Başvurular 20 Ağustos'a kadar alınacaktır."

Kılıç, yılın son festivalinde yer almak, festival coşkusunu yaşamak, eğlencenin ve dünyaca ünlü Çubuk turşusu başta olmak üzere yöresel ürünlerin tadına varmak isteyen herkesi festivale beklediklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.